تاریخ انتشار : یکشنبه 28 اسفند 1401 - 7:12
63 بازدید
کد خبر : 25296

مدیرکل میراث فرهنگی استان سمنان خبر داد:

برپایی ۳۴ پایگاه اطلاع‌رسانی راهنمایی مسافران در استان سمنان

برپایی ۳۴ پایگاه اطلاع‌رسانی راهنمایی مسافران در استان سمنان
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: 34 پایگاه اطلاع‌رسانی راهنمایی مسافران در سطح استان برپا شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مرآت، امیر کرم‌زاده مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان در پنجمین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر مسافران و زائران با اشاره به اهمیت ماندگاری مسافر گفت: برای معرفی جاذبه‌های تاریخی و طبیعی استان، راهنمایان در پایگاه‌های اطلاع‌رسانی ورودی شهرها و بناهای تاریخی مستقر هستند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: راه‌اندازی بازارچه‌های صنایع‌دستی در ورودی و داخل شهرها نقش بسزایی در افزایش ماندگاری مسافران دارد.

کرم زاده مدیرکل میراث فرهنگی استان سمنان شد

وی گفت: ۲۱ بازارچه صنایع‌دستی با ۲۱۸ غرفه، ۲ بازارچه دائمی در گرمسار و شاهرود، ۱۲ فروشگاه مجاز فروش صنایع‌دستی در استان آماده معرفی و ارائه صنایع‌دستی به مسافران است.

کرم زاده افزود: ۱۱ سیاه‌چادر در استان آمادگی پذیرایی از مسافران رادارند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: معرفی جاذبه‌های تاریخی، طبیعی، بازارچه‌ها و فروشگاه‌های صنایع‌دستی از طریق بروشور و کیوآرکد انجام می‌شود.

سید محمدرضا هاشمی استاندار سمنان نیز در این جلسه گفت: در حوزه راه‌ها در محدوده دهیاری‌ها، در راستای آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی به مسافران نوروزی ۱۴۰۲، اتومبیل‌های هشداردهنده با چراغ‌های گردان مستقر شدند.

هاشمی افزود: نظارت بر بازار و همچنین مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین‌راهی و رستوران‌ها برای ارائه خدمات مطلوب به مسافران و زائران و هم استانی‌ها در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۲ بیش‌ازپیش و به‌صورت ویژه در دستور کار باشد.

استاندار سمنان با تأکید بر تأمین سوخت‌ موردنیاز در جایگاه‌های عرضه سوخت در سطح استان، گفت: بنرهای اطلاع‌رسانی مراکز خدماتی، نانوایی‌ها، داروخانه‌ها، اصناف و سایر بخش‌های کشیک برای استفاده مسافران و زائران در ورودی شهرها نصب شود.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 × 1 =

اخبار استان سمنان

اخبار سیاسی