فرمانده انتظامی استان سمنان خبر داد:
کشف ۸ تن چوب تاغ قاچاق در شاهرود
به گزارش مرآت؛ عبدالله حسنی فرمانده انتظامی استان سمنان، اظهار داشت: مأموران مبارزه با کالای قاچاق پلیس آگاهی شاهرود، پس از دریافت خبری مبنی بر دپوی مقادیر قابلتوجهی چوب تاغ قاچاق در یکی از روستاهای این شهرستان، رسیدگی فوری موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
فرمانده انتظامی استان سمنان افزود: پس از تأیید خبر اعلامی، مأموران پلیس آگاهی به همراه تیمی از یگان فوریتهای پلیسی ۱۱۰ و مأموران اداره منابع طبیعی به محل اعزام شدند و انبار متعلق به یکی از اهالی روستا را با هماهنگی قضایی مورد بازرسی قرار دادند.
وی از کشف هشت تن چوب درختچه حفاظتشده تاغ در محل خبر داد و گفت: در این راستا یک نفر دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد.
حسنی ارزش محموله کشف شده را طبق نظر کارشناسان اداره منابع طبیعی ۶ میلیارد ریال برآورد کرد و گفت: متهم با تکمیل پرونده به دادسرا اعزام شده است.
پایان پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰