تاریخ انتشار : سه شنبه 6 دی 1401 - 18:56
215 بازدید
کد خبر : 21485

آیین تشییع شهدا از نگاه مردم سمنان؛

حضور پرشور مردم در تشییع شهدا چشم فتنه را کور می کند/امنیت امروز کشور، مدیون جانفشانی شهدا

حضور پرشور مردم در تشییع شهدا چشم فتنه را کور می کند/امنیت امروز کشور، مدیون جانفشانی شهدا
آیین تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس همزمان با سالروز شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا(س) در شهر سمنان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مرآت؛ ۱۴:۳۰ بعد از ظهر امروز شهر سمنان شاهد استقبال گرم و تشییع باشکوه پیکر پاک دو تن از شهدای گمنام دفاع مقدس توسط مردم شهیدپرور این شهرستان بود.

پیکر یکی از شهدا در محوطه معراج شهدای شهر سمنان آرام گرفت و استانداری سمنان فردا صبح میزبان همیشگی شهید دوم خواهد بود.

 

امنیت امروز کشور، مدیون جانفشانی شهدا

زهرا خرمیان یکی از شرکت کنندگان در آیین تشییع در گفتگو با مرآت، با تاکید بر این که ما مدیون خون شهدا هستیم، اظهار داشت: شهدا برای آسایش ما از جان خود گذشتن و حضور ما در تشییع پیکر نشان قدم کوچکی است که در مقایسه با ایثار شهدا عمل مهمی به حساب نمی آید.

این بانوی سمنانی با ابراز شرمندگی از محضر شهدا تصریح کرد: امنیت امروز ما حاصل مجاهدت‌های بیدریغ شهدا بوده است.

 

آشنایی فرزندان با فرهنگ شهادت یک ضرورت است

فاطمه زهرا نظری مادر جوانی که به همراه فرزند خردسال خود به مراسم تشییع آمده بود، در گفت و گو با خبرنگار مرآت، با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب در خصوص لزوم زنده نگه داشتن یاد شهدا، بیان کرد: به همین علت همواره سعی می‌کنیم در هر شرایطی در چنین مراسم‌هایی حضور پیدا کرده و به ندای رهبری لبیک گوییم.

وی با تاکید بر ضرورت آشنا کردن فرزندان با فرهنگ شهادت، عنوان کرد: علت به همراه آوردن فرزندم در سرمای هوا این است که از خردسالی با چنین فضاهایی آشنا شده و به مرور با فرهنگ و یاد شهدا تربیت یافته و انس گیرد.

نظری در ادامه ابراز داشت: امیدوارم با دغدعمندی همه مادران، فرزندان ایران زمین در این مسیر رشد کرده و بتوانیم مانند مادرمان حضرت زهرا(س) حسین ها و حسن های زیادی در کشور پرورش دهیم.

 

حضور پرشور مردم در تشییع شهدا چشم فتنه را کور می کند

حجت الاسلام حسین یحیایی روحانی جوانی که از دیگر شرکت کنندگان در آیین تشییع ۲ شهید گمنام شهرستان سمنان بود، به خبرنگار مرآت، گفت: این که در حال حاضر ما وجود داریم و نفس می کشیم از برکت وجود شهدا بوده و هست. لذا چنانچه همگی به شعائر الهی ارج بنهیم، با همین حضورهای جمعی می توانیم از وقوع بسیار از فتنه ها پیشگیری کنیم.

وی افزود: غباری که این شهدا با خود از مناطق جنگی می آورند جامعه را بیمه می کند و ما نسبت به شهدا و ایثار آنان دِینی بر گردن داریم که حضورمان در این مراسم حداقل کاری است تا بتوانیم در جبران این دِین انجام دهیم.

 

نصرت رضایی دیگر بانوی سمنانی که در تشییع شهدا حضور داشت به خبرنگار مرآت، ابراز داشت: احساس وظیفه و دِینی که نسبت به شدا داشتم باعث شد تا خود را موظف به شرکت در این مراسم بدانم.

 

به عشق بانوی بی نشان آمده ام

سحر اویس قرنی مادر جوانی که به همراه دو دختر خود در مشایعت شهدای گمنام در سمنان شرکت داشت در گفت‌وگو با مرآت خاطرنشان کرد: عشق به حضرت زهرا(س) علت اصلی حضور امروزم در این آیین است.

وی با اشاره به این که همه ما مدیون شهدا هستیم، تاکید کرد: باید راه شهدا را ادامه داده و همین مسئله را به فرزندان خود نیز آموزش دهیم تا بتوانند با فرهنگ شهادت و فداکاری آشنا شده و از این طریق زمینه ساز ظهور حضرت بقیه الله (عج) شویم.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سیزده − 3 =

اخبار استان سمنان

اخبار سیاسی