کالبدشکافی یوز ایرانی تلف شده در تصادف اخیر جادهای / یوزپلنگ «ماده» بود
به گزارش مرآت؛ بهرامعلی ظاهری درباره کالبدشکافی یوزپلنگ تلف شده گفت: کالبدشکافی در ناحیه لگنی یوز تلف شده انجام شد و پس از تشخیص جنسیت، کلیه دستگاه تولیدمثلی حیوان به صورت کامل شامل واژن، سرویکس، شاخهای رحمی و یک جفت تخمدان نمونه برداری شده و پس از قرار گرفتن در سرم فیزیولوژیک، برای انجام مراحل بعدی و تهیه نمونه های ژنتیکی و سایر تحقیقات به سازمان مرکزی ارسال شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اضافه کرد: خبر تلف شدن این گونه ارزشمند جانوری و در معرض خطر انقراض، برای جامعه محیط زیست و علاقه مندان به حیات وحش بسیار تاسف بار بود و از آن بدتر آنکه گونهای در این حادثه تلف شد که می توانست در سالهای بعد، خود زادآور بوده و روزنه های امید بیشتری را در خصوص احیای اینگونه منحصربه فرد جانوری باز کند.
ظاهری در پایان با درخواست از مردم و رانندگان بر رعایت سرعت مطمئنه در جادههایی که کریدور عبور حیات وحش هستند خصوصا محدوده میامی به عباس آباد در استان سمنان، تصریح کرد: از تمامی مسولین ذیربط خصوصا اداره راه و ترابری و پلیس راه استان تقاضا و انتظار داریم، هرچه سریعتر، نسبت به ایمن سازی این محدوده و نصب روشنایی، دوربینهای کنترل سرعت و نصب تابلوهای کاهش سرعت تا حداکثر ۸۰ کیلومتر برساعت، اقدامات لازم را انجام دهند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰