به گزارش مرآت سعید خطیب زاده در نشست مطبوعاتی امروز خود در مورد اخبار مربوط به توقیف نفتکش ایرانی در اندونزی گفت : منتظر این هستیم که گزارشهای بیشتری از سوی دولت اندونزی در این ارتباط دریافت کنیم.
وی ادامه داد: تاکنون برخی اطلاعات ضد و نقیضی در این ارتباط دریافت کرده ایم . منتظر گزارش بیشتری از سوی دولت اندونزی هستیم . البته موضوع رخ داده فنی است و در بحث کشتیرانی این گونه اتفاقات قبلا نیز رخ داده است.
خطیب زاده خاطرنشان کرد : سازمان بنادر و کشتیرانی و شرکت صاحب کشتی پیگیر موضوع هستند. همچنین وزارت خارجه و سفارت ایران در اندونزی نیز پیگیر این مسئله هستند.
وی همچنین در بخش دیگری از این نشست گفت: طبق هماهنگیهای انجام شده امروز نشست آنلاین رییس مجلس شورای اسلامی با رییس کنگره خلق چین برگزار می شود.
ایسنا
انتهای پیام/
اضافه کردن دیدگاه جدید
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.